lørdag 22. januar 2011

Sunt snacks

Jeg skal ikke påberope meg å være noen helsefrik, ei heller ikke sykelig opptatt av kosthold. Men jeg forsøker å ha vanlig, norsk husmannskost til middag de fleste dager i uka.
Fredagene og lørdagene går det som regel i hjemmelaget pizza, taco o.l., men ellers i uka ser jeg helst at middagen inkluderer poteter..
Min kjære er heller ikke så opptatt av maten, annet enn at den smaker godt :) Godgutten "liker ikke" noe nesten, men lilletuppa derimot spiser alt!
Når jeg står å kutter opp div. til taco'en f.eks., så er hun der med èn gang å napper til seg det hun kan av både rødløk, mais, paprika og agurk.
Her en dag for noen uker siden skulle vi ha raspet gulrot som tilbehør til fiskekakene, og da skrellet jeg like godt opp noen ekstra som jeg satte i et glass med vann i kjøleskapet. Det husket jeg mamma brukte å gjøre, og du verden så godt de smakte etter en stund i kjøleskapet..
Så nå prøver jeg å ha det tilgjengelig mesteparten av tiden, for det er jo mye sunnere å gå og småspise gulrøtter utover ettermiddagen/kvelden, i stedet for sjokoladen som jeg tidligere lot søtsuget gå utover ;)

1 kommentar:

Janne sa...

Hei Anne
Takk for hyggelig kommenatr hos meg:-)
Flott blogg du har!! Er skikkelig imponert over de flotte kortene og eksene du har pyntet!! Blir gøy å følge bloggen din videre:-))
Ha en flott uke

Klem fra Janne