lørdag 1. januar 2011

Nyttårsaften 2010

Dagen startet med at jeg dro på jobb, og var ikke hjemme igjen før klokken var over fire...dermed ble det min kjære som fikk ansvaret for at ribba kom i ovnen og pinnekjøttet på kok. For klokken seks ventet vi nemlig middagsgjester - naboene som bor på andre siden av gjerdet. Nyttårsaften 2009 inviterte de oss på deilig middag hjemme hos seg, så i år var det vår tur til å lage mat og dekke opp bordet. Se forøvrig bloggen til Vigdis her. De minste fikk også stettglass for å drikke av til maten, noe som var stor stas! Men de fikk en litt mindre og stødigere variant enn vi voksne ;)
Det ble en koselig middag, men magen min var på bristepunktet de vi reiste oss fra bordet etterpå ;)
Både lilletuppa vår og naboprinsessa var helt i hundre når lillemann og eldste gutten i huset gikk ut en tur tidlig på kvelden for å se på rakettene som allerede var begynt å sprette til værs.. De hylte og hoppet og lo der de sto oppi sofaen å så ut vinduet. "Mamma se, hætta!" hvinte lilletuppa ekstatisk :)

Men når klokken ble tolv og rakettene fylte himmelen for alvor, og vi ikke var innendørs lenger, da var hun ikke like fornøyd.. Joda, rakettene var fine å se på, men smellene kunne hun godt vært foruten..
Ellers var det en fin og koselig kveld, og vi ser allerede frem til neste nyttårsaften hvor vi kommer til dekket bord!

Ingen kommentarer: