fredag 14. januar 2011

Panneband til 4 små ører

Akkurat nå er jeg og småtrollene mine på besøk hos mamma'n og pappa'n min - gjett at vi koser oss :) På søndag vender vi nesen hjemover igjen, kjenner allerede at jeg gruer meg til kjøreturen.. Men tror nok min kjære blir glad for å få oss hjem ;) Før vi dro så strikket jeg disse pannebandene ferdig, ett til lilletuppa og ett til godgutten (som jeg nå synes er blitt for stor til å omtales som lillemann).
Garnet jeg har brukt heter RaggeYarn (ikke Ragge garn), og de er strikket på pinner nr. 6. 18 masker på det blå/grønne og 15 masker på det lilla.
Lilletuppa sitt har jeg pyntet med en hvit blomst og en hvit runding som jeg har heklet, men de ble påmontert etter at jeg tok bildet (like greit, siden mine hekle-kunnskaper ikke er så mye å skryte av). Men hva skal jeg pynte godgutten sitt med? Han har lagt inn ønske om en lastebil, men det tror jeg blir vrient å hekle.. Alternativt kan jeg jo kjøpe en slik lapp for å sy på, en sånn man bruker for å lappe slitte bukseknær. Foreløpig er det den beste løsningen. Har dere noen andre forslag..?

2 kommentarer:

Lille`s hule sa...

Flott Anne :)
Hils mamsn og papsn me en goooo klæm fra alle oss :)

Tovepia sa...

Godt til små ører dette!!
Du finner nok på noe til pynt, men ikke dumt sy på et merke;)
Nyt helga, klem fra meg;)