fredag 21. januar 2011

Grønt + litt farger

Juledekorasjonen som min kjære fikk, ble demontert og delvis kastet ut når julen var over. Da var det ikke mye blomster igjen på svibelen, kun grønne blader som var lengere enn lange..
Her om dagen kom jeg over noen flotte potte-planter når jeg var å handlet, to av disse fikk bli med meg hjem. Jeg er i hovedsak fan av grønnplanter, siden de er de enkleste å holde liv i.. -men jeg tenkte det kunne være fint med litt farger, så det ble en rosa blomst også. Så får jeg nyte den mens jeg kan, det er sikkert ikke lenge til jeg har druknet den...eller dehydrert den..
Enn så lenge står den på det ene stuebordet, og får meg til å tenke på våren...for det er jo ikke såå lenge til det er vår..?
Ønsker dere alle en super helg, jeg skal bruke kvelden til å klargjøre morgendagen. For da skal jeg og masse andre scrappe-glade damer møtes til kreativ utfoldelse, gjett at jeg gleder meg!
Spesielt siden mann og barn er syke - da er det godt med et lite pusterom for seg selv :)

2 kommentarer:

HusmorDronninga sa...

Kjekt med litt farge nå i mørket.. Eg e virkelig klar for vår og sommar no! Prøve å snika inn litt smått med farge på her og.. Men eg e kje heilt konfortabel med dei derre Primulaene.. hmm..
Her kom det perleblom i hus i dag.. Satsar på dei spring ut i løpet av nåken dagar! (før eg får sjangsen til å vatne den ihel..kremt..)

Ha ei super helg Anne!
Høres veldig koselig ut med scrappe-treff!

Lille`s hule sa...

Åååååå det blir så koseli i morra:)
Har pakka ned og e klar, regne me æ har glemt masse men pytt pytt, æ har jo kort vei heim ;)
Håpe vi får tel og møtes oftere ;)
Kanskje litt sosialt etterpå også ;)