lørdag 7. august 2010

Se hva jeg fikk!

Som nevnt tidligere, så var jeg så heldig å bli trukket ut til å få det jeg trodde skulle være en liten trøstepremie fra MinVri.. Vel, i dag fikk jeg gaven, å den var så visst ikke liten :) Jeg ble kjempe-glad!!

Så 1000takk Rita, for de flotte blomsterpottene og det fine 'gjør-det-selv'smykket! Håper jeg finner noen fine blomster for å ha i pottene snart :)
Min venninne Vigdis, som for øvrig er søsteren til MinVri, kom med gaven i dag. (Jeg mistenker henne for å ha sladret om min forkjærlighet for prikker :) )
Vigdis hadde også med en liten feriegave til meg, min første Green Gate ting! Det er en plast-kopp, fin å ha på verandaen å drikke te i. Så 1000takk til deg også Vigdis :)

2 kommentarer:

Vigdis sa...

Tihi... Det var vel på høy tid med en Green Gate etter å ha blogget en stund? ;)

Håper jo på fint sommervær resten av august, så du får brukt den. Og etterpå kan du jo velge å ha fine ting i den på hobbyrommet, så sola skinner litt hver dag i høst og vinter og?

Tror ikke jeg har sladret om prikkedilla, men man kan aldri vite... Godt at du likte gaven iallefall, jeg visste ikke hva det var før du pakket den opp :)

Unknown sa...

Ja det var kanskje det :)

Må bare få fikset meg et permanent hobbyrom først..-ting tar tid!