onsdag 11. august 2010

Prikketi prikk-prikk


(Bildet har jeg fått låne av Vigdis)

Plutselig(!) fant jeg ut at jeg er kanskje litt mer enn middels opptatt av ting med prikker på :)

Det begynte med at jeg kjøpte meg en morgenkåpe med hvite prikker på.. Det var egentlig ikke pga. prikkene jeg kjøpte den, men jeg synes fargen var så fin - og stoffet så mykt og deilig.

Så skulle jeg ha meg nye pyntepute-trekk til stua, pluss duker til et bord som ikke er så mye å vise frem. Siden jeg har småtroll i huset ville jeg ikke ha noe ensfarget, men heller ikke noe for mørkt.. -så valget ble turkis og lime. Prikkene er i samme farge, bare sydd med en litt mørkere tråd (ikke så altfor framtredende med andre ord).

Dette kvalifiserer jo ikke til å si at jeg har prikkedilla, men det stoppet ikke der.. :)

Prikker er jo trendy i år, så når vi skulle gå til anskaffelse av voksduk til utebordene, så ble det visst prikker der også: Orange bakrunnsfarge med hvite prikker. En av kompisene til min kjære sier at bordet på veranda'en ser ut som en marihøne, hehe ;)

Å etter dette begynte jeg å bli obs på prikker rundt omkring, så nå har jeg flere forskjellige innpakningspapir med prikker på + de pottene jeg fikk på giveaway'en til MinVri, og koppen jeg fikk hos min gode nabo Vigdis og helt sikkert en masse andre ting jeg ikke har tenkt på :)

Så kanskje jeg har litt prikkedilla likevel..? Eller hva tror du?? :o)

4 kommentarer:

Vigdis sa...

Du har nok funnet en diagnose som stemmer der ja. Og prikkedilla må jo være bedre enn prikkedøden?

Vigdis sa...

Psst.. må jo bare nevne at det va ei som hvinte av fryd da vi trilla tur søndag og den lille skapningen på bildet dukka opp på veien... Og det må vel være et symptom?

Livet på Vonheim sa...

Du e herved døpt om til Prikkelise Polkadott :)

Unknown sa...

Vigdis:Ja, definitivt mye bedre enn prikkedøden :)
Meget mulig det e et symptom ja.. Men den va jo så fiiin :)
Hilde:Prikkelise Polkadott???? Hmmm....navnet skjemmer ingen :)