onsdag 16. februar 2011

En laaang dag...

...på reisefot. På mandag var jeg og lilletuppa i Tromsø en tur. Vi hadde en flott dag med vandring i div. butikker, en liten tur på sykehuset (lilletuppa hadde time), kafèbesøk og det som ellers hører med når jentene drar på tur :) Lilletuppa var helt i skyene (bokstavelig talt), hun skulle endelig få reise med flyet, høyt oppe i himmelen! Og hurtigbåt, både liten og stor buss, og masse på èn gang.. Så det var en spennende dag for en liten jente :)
Men det var ikke fullt så spennende å sitte på flyplassen i mange timer, mens vi ventet på at flyet hjem skulle bli reparert...en liten stund var det nesten så jeg begynte å planlegge evt. overnatting, i tilfelle avgangen endte med å bli kanselert.
Men heldigvis, vi kom oss hjem til slutt - noen timer senere enn planlagt, og ganske sliten, men i god behold!
Hjemme var det en pappa og en bror som ventet veldig på oss, og de ble veldig glade for å få oss hjem :) Og når bare halve familien drar på tur, så hører det jo med at vi kjøper by-gave til den andre halvparten.
Storebror ble veldig glad for lego'en og ninjago'en han fikk, og pappa'n ble fornøyd med boken han fikk: "Krokodiller snakker ikke norsk". Det er en bok hvor div. sitater fra barn er samlet, altså morsom lesing (",)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mm, kan tenke meg det ble kjedelig venting, men like greit at flyet er tipp topp før de tar av ;).

Kanskje jeg må finne den boken, for jeg digger bøker med sitat fra barnemunnen, sammen med bøker på "broken english" :)

Klem :)

Vigdis sa...

Oj... æ skjønne at æ har hatt lite tid med pcen på fritida i det siste. For her har det jo skjedd myyye!
Fint å høre at dåkker kosa dåkker i Tromsø. Og så har du laga utrulig mange fine kort!!!
Vi må ta en skravlekveld snaaart!!