tirsdag 21. desember 2010

3 dager igjen..

..og jeg tror faktisk at jeg er i mål med det viktigste :) Vel, jeg har ikke fått bakt noe mer enn 1 av 7, men som nevnt tidligere; det er mye godt å få kjøpt på butikken! Huset er vasket, selv om det sikkert må vaskes minst èn gang til før julaften.. Pakkene er ferdig pakket og klare for levering, selv pakken til min kjære er ferdig innpakket. I morgen bærer det av sted til byen for en siste krampetrekning, men det skal ikke være noe stress.. Vi skal også innom svigerfar for å levere julekort & pakker, så det blir en ordentlig kosetur :)
Håper bare jeg klarer å senke skuldrene og nyte de neste dagene, og at jeg ikke blir gående å gruble på om det er noe jeg likevel har glemt - noe som burde vært gjort.. (For det er det helt sikkert)

Juleputen på bildet er det storgutten til min kjære som har laget, både jeg og pappa'n ble veldig glad da vi fikk den i julegave for ett par år siden. Er han ikke flink??

3 kommentarer:

Miss StampAlot sa...

Kjempeflink er han. Var i byen i dag og fikk kjøpt siste rest av julegaver, kom hjem på landet igjen, og hadde selvfølgelig glemt en !! =( Så typisk......

Tusen takk for kommentaren inne hos meg..

God jul og godt nytt år til deg og dine =)

Hilsen Marielle

Vigdis sa...

Veldig fin pute ja. Jeg skal vaske i dag, og pakke inn resten av julegavene. Bare de som skal åpnes hos oss og de som skal leveres til dere som gjenstår nå :)

Veldig fin pute!

Dorteas lille verden sa...

Fin pute ja:) Ønske dæ og dine ei godt jul og et godt nyttår! Sett stor pris på at du følge bloggen min:)