søndag 31. juli 2011

Årets ferie - del III

Med i feriebagasjen var dykkeutstyret til mannen, noe som forsåvidt tok opp all plassen i bagasjerommet på bilen.. -og vi har ikke liten bil! Så heldigvis var det ferie med campingvogn vi skulle på, slik at klær og diverse andre nødvendigheter fikk plass i skapene der :)

Gutten til campingnaboene våre hadde med seg våtdrakt, svømmeføtter, dykkemaske og snorkel - så dagen etter vi kom var det bare å finne en butikk hvor de solgte slike ting, for guttene våre ville nemlig også snorkle :)

Men...vannet fra det åpne hav er jo ikke akkurat varmt.. Så de stakkars guttene var jo blåfrosne når de kom opp igjen, men med et digert glis om munnen. For dette var jo tøft! Selv om pappa'ene måtte ta de to minste over skuldra og bære de ut på litt dypere vann.. For det er bedre å hoppe i det enn å krype, sies det..

Og de var veldig enige om at det var juks at pappa'ene hadde tørrdrakt, for de frøs jo ikke i det hele tatt!Mens guttene plasket rundt der ute, så trivdes vi jentene på land. Vi voksne med å ta bilder, og lilletuppa med å se på guttene :)
Og èn ting var sikkert, når hun ble litt større så skulle hun ha en egen våtdrakt - rosa, med prinsesser på! Hehe ;)

Ingen kommentarer: