søndag 10. april 2011

Leser du horoskopet?

Det gjør jeg. Ikke fordi jeg tror på det, men for moro skyld bare.. Det er sjelden jeg biter meg så mye merke i hva det står heller, glemmer det som regel så snart avisa er lagt bort. På lørdag fikk jeg ikke tid til å lese avisa før på kvelden, og da skvatt jeg litt når jeg leste hva det stod i horoskopet.. "En uventet gjest kan dukke opp" stod det.
Og det stemte jo på en prikk! For tidligere på formiddagen fikk jeg en hyggelig telefon fra min sin søster, og tilfeldighetene gjorde det sånn at hun og minstegutten hennes (som ikke egentlig er liten lenger ;) ) ende med å komme på overnattingsbesøk til oss :) :) :)

Både jeg, min kjære og ungene ble glad for det uventede besøket!

Med seg hadde de to flotte påskeliljer, den ene har fått plass på kjøkkenbordet og den andre på salongbordet i stua. Ja, nå er det ikke lenge igjen til påsken..

Hvordan har din helg vært?

2 kommentarer:

Tovepia sa...

Jeg leser faktisk alltid horoskopene jeg finner, men har ikke så stor tro på det, men det er underholdende:O)...men det klaffet jo godt til deg!
Gleder meg til påske og vår, tror våren kommer da til gagns;)
Ha ei fin uke, klem fra meg;)

Vigdis sa...

Helga har vært så fin så fin. Bytur med prinsessa lørdag, der vi endte opp med å spise middag sammen med en helt fantastisk gjeng, og hyttebesøk hos mamma og pappa søndag, med lammelår og fløtepoteter.

På toppen av det fikk jeg gjort noe med lenge planlagte syprosjekter søndags kveld. Hurra!

Leser av og til horoskoper...