torsdag 25. august 2011

Lysten er tilbake!

Eeh...lysten til å strikke altså ;)

På dagtid er det til dels ennå sommer, men på kvelden kommer høstmørket snikende.. Og med denne stemningen kom også lysten til å strikke igjen!


Så gjennstår det å se da, hva fingrene mine klarer å produsere etter hvert ;)


mandag 22. august 2011

3.klassing

Hjelp, hvor er årene blitt av?? Alle som har barn vet at tiden flyr av gårde, og nå er jammen meg ta min "lille" gutt begynt i 3.klasse..

Så når dagens korte skoledag var over, så var det bare å lete frem bokpapir, teip og merkelapper :) Kun to bøker som skulle legges på i dag, men regner med at det blir påfyll i løpet av uka.


Har du barn som har hatt årets første skoledag i dag?

fredag 19. august 2011

Cup-helg i høstvær..?

Ja det ser dessverre sånn ut.. -for her regner det, tåka ligger langt nedi fjellsiden, og temperaturen er ikke noe å skryte av..

Men, helgen blir nok fin for fotballglade barn uansett :) Selv om jeg har arbeidshelg og mannen mest sannsynlig blir borte i helgen, så blir jeg å stå på sidelinjen når godgutten spiller kamp - men dessverre får jeg ikke med meg alle kampene.. Men takket være en god logistikk-ansvarlig her i huset (les: mor sjøl) så ordnet det meste seg, med både b.vakt for lilletuppa og skyss til fotballbanen for husets fotballstjerne :)

Og når kvelden kommer er det tid for å synke ned i godstolen, tenne stearinlys og finne frem den siste boken i Stieg Larsson sin millenniums-triologi.

For de to første bøkene som dere ser ligger på bordet ved godstolen, de er jeg ferdige å lese.. ;)

søndag 14. august 2011

Grillkveld, blomster og bilde

Forrige søndag lovte jeg dere at bildene fra lørdagen skulle komme "en annen dag", og det tok jammen meg en helt uke før jeg fikk tid til å sette meg ned i fred og ro å skrive dette innlegget..
Men bedre sent enn aldri, og her er det eneste ene bildet som ble noe å vise frem..........
Som sagt; kvelden var veldig koselig, så om ikke bildene ble så bra gjør ikke det noe egentlig :)

Slenger med et bilde av liljene jeg kjøpte for å pynte litt på bordet til eldste sønn i huset sin bursdag. Om han i det hele tatt la merke til dem - det vet jeg ikke.. Man kan vel kanskje ikke forlange for mye av en femtenårig gutt! Men jeg synes hvertfall de var fine :)


Jeg har forresten lenge tenkt på å få et av bildene jeg har tatt forstørret opp på et lerret, for å henge over sofa'n i stua. Men jeg har liksom aldri fått tatt det perfekte bildet til akkurat det..

Så derfor lurer jeg på hva dere synes om dette bildet, som jeg tok i begynnelsen av uka..?

Tror dere dette kan egne seg til å forstørre opp til f.eks. 50x70 cm.? Stua vår er ganske liten, derfor tror jeg ikke at det kan være noe større..






søndag 7. august 2011

Ikke helt på topp...

...i dag, men kvelden i går var definitivt verdt litt hodepine i dag :)

Vi koset oss med grilling på veranda'en her i går ettermiddag, og etter at ungene var i seng så kom det noe godt i glasset. Maten var virkelig god - og kvelden fikk dermed et godt utgangspunkt :)



En god venninne av meg, som også er gudmor til lilletuppa og eldste sønn i huset, kom å holdt oss med selskap - og så smilende & blid som hun er, så måtte jo kvelden bli vellykket!


Heldigvis er ikke formen min verre enn at jeg i ettermiddag disket opp med kaker og bursdagsselskap for eldste sønn i huset, som hadde bursdag på fredag ;)

Og på formiddagen hadde vi attpåtil trivelig besøk av min kusine, som jeg stort sett ser kun èn gang i året - når hun og familien er på ferie hos svigermoren hennes, som bor ikke så langt unna oss.. Veldig glad for at du tok deg tid til et besøk hos oss også i år, Vigdis :)
Siden jeg har vært så travelt opptatt med baking og sånt i dag, så har jeg ikke fått overført bildene fra i går og i dag til pc'en enda - så de får dere se en annen dag..

tirsdag 2. august 2011

Dagens ordtak

*Vend ansiktet mot solen - så faller skyggene bak deg*

Kanskje ikke like lett bestandig, når motgangen blir for stor.. Men jeg har bestemt meg for at jeg skal hvertfall prøve, så godt det lar seg gjøre :)


Hva med deg, ser du på glasset som halvtomt - eller halvfullt?